Pershtates tualeti – Prenatal ,OK BABY

2640L

SKU: 8008577448258

Pershtates tualeti

3 stok

Shtojeni ne listen e deshirave
Kategoritë: , ,
Dërgesat

Karrige ergonomike dhe e rehatshme, me mbushje të butë: mbushja mund të hiqet për të lehtësuar pastrimin e zbritësit.
• Mund të përdoret me shumicën e tualeteve. Dimensionet maksimale: Gjatësi 44 cm x Lartësi 9 cm x Thellësi 43 cm;
• E mundësuar me dy doreza në të cilat fëmija mund të mbahet. E pajisur me gomë jo të rrëshqitshme për të parandaluar lëvizësin e zbritësit të pozicionuar një herë të pozicionuar në tualet;
• Fundi i përparmë me kënd të djathtë për të minimizuar spërkatjet e urinës mashkullore;
• OKBABY, që vepron në sektorin delikat të fëmijërisë së hershme, gjithmonë ka garantuar standardet më të larta për sa i përket krijimtarisë, besueshmërisë dhe sigurisë.

Sipas markës

Sipas sezonit