Qenush me muzikë

4000L

SKU: 4894680001206

Qenush me muzikë, që lëkundet, tepër tërheqës për fëmijët.

S’ka stok

Shtojeni ne listen e deshirave

Qenush me muzikë, që lëkundet, tepër tërheqës për fëmijët. Vjen me tre këngë të mrekullueshme për të kërcyer së bashku!
Funksionaliteti robotik: lëvizja robotike dhe lëvizjet rrotulluese të kokës e bëjnë argëtuese për famijët.
Pets Alive: Pets Alive është gama jonë më e re e kafshëve shtëpiake të adhurueshme robotike. Me mënyra të panumërta për të bashkëvepruar dhe luajtur, këto lodra do të rrëmbejnë zemrën tuaj dhe do të bëhen menjëherë miku juaj më i mirë.