Relaks Giordani, Prenatal

SKU: 623313

Relaks për fëmijë i cili mund të vendoset me kohëmatës: 15-30 apo 45 minuta, shoqerohet me 7 melodi, 4 nga të cilat janë relaksuese

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Relaks për fëmijë i cili mund të vendoset me kohëmatës: 15-30 apo 45 minuta, shoqerohet me 7 melodi, 4 nga të cilat janë relaksuese, kur fëmija është zgjuar ai mund të luajë me lodrat e buta të vendosura në shirit e lojës. Përdoret deri në 9 kg.

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,