Relax Sonnolento S260, Prenatal

13500L

SKU: PB345S260

Relaks me 5 melodi dhe 3 tinguj natyrorë.Lëkundet si nje djep me 2 nivele shpejtësie apo duke e bllokuar atë, por duke e komanduar me nje buton te posaçëm.E përshtatshme për fëmijë nga 0-10 kg.
Me 4 bateri të llojit C – 1,5 volt ose me korent.

Bezhë
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Relaks me 5 melodi dhe 3 tinguj natyrorë.Lëkundet si nje djep me 2 nivele shpejtësie apo duke e bllokuar atë, por duke e komanduar me nje buton te posaçëm.E përshtatshme për fëmijë nga 0-10 kg.
Me 4 bateri të llojit C – 1,5 volt ose me korent.

Sipas markës

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,