Rosaku I shemtuar (Perralla-Mozaike&Muzike), Prenatal

1000L

SKU: ARBA77773

Librat e kësaj serie, që ndërthurin leximin, lojën dhe tingullin, do të fitojnë zemrën e më të vegjëlve, falë ilustrimeve, pjesëzave të vogla që bashkohen për të formuar gjashtë figura, por, sidomos, falë efekteve zanore, duke u dhuruar kështu orë të tëra zbavitjeje. Na ishte një rosak i shëmtuar, që ndihej ndryshe nga të tjerët. Por një ditë pranvere, rosaku i la pa mend kafshët e fermës me bukurinë e tij. Ke dëshirë ta dish se si klithën kafshët nga habia? Shtyp butonin përkatës dhe do t’i dëgjosh!

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Librat e kësaj serie, që ndërthurin leximin, lojën dhe tingullin, do të fitojnë zemrën e më të vegjëlve, falë ilustrimeve, pjesëzave të vogla që bashkohen për të formuar gjashtë figura, por, sidomos, falë efekteve zanore, duke u dhuruar kështu orë të tëra zbavitjeje. Na ishte një rosak i shëmtuar, që ndihej ndryshe nga të tjerët. Por një ditë pranvere, rosaku i la pa mend kafshët e fermës me bukurinë e tij. Ke dëshirë ta dish se si klithën kafshët nga habia? Shtyp butonin përkatës dhe do t’i dëgjosh!

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,