Rripa per hapat e parë, Giordani, Prenatal

SKU: 597376

Këto rripa e ndihmojnë foshnjën gjatë hapave të parë.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Kategoritë: ,
Dërgesat

Këto rripa e ndihmojnë foshnjën gjatë hapave të parë. Kontrolli i lëvizjeve në vende të rrezikshme ose të mbushura me njerëz.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,