Set karroce me 3 pjese – Prenatal ,GIORDANI

69990L 56000L

SKU: 8054688009246

Set karroce me 3 pjese

3 stok

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Mbyllur, është shumë kompakte dhe qëndron vetëm! Me strukturë alumini, dorezë të kombinuar në eko-lëkure të rregullueshme në lartësi dhe mbyllje librash. Rrota të vetme të kthyeshme, rrota më të mëdha të pasme me pezullim dhe frena.
Sedilja e makinës (e miratuar 0, deri në 10 kg në peshë) është e bashkangjitur me rripat e sigurimit të 3 pikave të makinës, karroca e aprovuar e makinave deri në 10 kg me pajisje të automjeteve të përfshira, futjet e ajrit në kapuç dhe mbështetësja e mbështetur. Karroca shndërrohet në një version gjumi. Aksesorët përfshijnë: çantën që përputhet, mbulesën e këmbëve të mbartësit, kapuçin e rregullueshëm me ventilimin, shportën e ruajtjes, komplet makinash dhe 2 mini-reduktorë të dyanshëm për karrocat dhe vendin e makinës. Peshat e dobishme për prindërit: 5 kg mbajtëse; endacak kg 8,8; selia e fëmijëve kg 3.2. Përmasat e shëtitësit: e hapur 86x60x107 cm; e mbyllur 78.5 60 cm. Shitet veçmas: dyshek universal për karrocë 69 30 cm.

Përzgjidhni markën

Season

VJESHTE-DIMER 2020