Sexholino grupi 1-2-3 Giordani, Prenatal

19990L

SKU: 641248

Sedilje makine e grupit 1-2-3 nga 9 kg deri në 36 kg (afërsisht 9 muaj-12 vjec)

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Sedilje makine e grupit 1-2-3 nga 9 kg deri në 36 kg (afërsisht 9 muaj-12 vjec), instalim me rripa 3 pikash me grepa isofix dhe Top Tether, mbështetëse koke e rregullueshme me shumë pozicione, rregullim manual i rripit të fiksimit, mbështetje për mbajtësin e pijeve, mbështetëse koke e rregullueshme.

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,