Sexholino grupi1-2-2 Giordani, Prenatal

SKU: 641247

Sedilje makine e grupit 1-2-3 nga 9 kg në 36 kg (afërsisht 9 muaj-12 vjet)

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Sedilje makine në grup 1-2-3 nga 9 kg në 36 kg (rreth 9 muaj-12 vjet), mbështetëse e rregullueshme me shumë pozicione, rregullim manual i rripit të mbajtjes, mbajtës i pijeve, mbështetës i dyfishtë i rregullueshëm.

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,

Përzgjidh masën