Sexholino makine Giordani Prenatal

18990L

SKU: 641244

Sexholino makine Giordani

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Selia e makinës Hypërion për fëmijë më të mëdhenj, nga 15 në 36 kg (grupi 23). Mund të instalohet në veturë me rripin e sigurimit të makinës me 3 pika dhe lidhësit Isofix; mbështetësja e rregullueshme për lartësinë me lëvizjen e sinkronizuar të gjerësisë së mbështetëses

Përzgjidhni markën

Season

VJESHTE-DIMER 2020

Përzgjidhni gjininë

UNISEX

Size Filter

MASE STANDARTE

Color Filter

SHUMENGJYRESHE