Karrocë shëtitëse Giordani Winnie the pooh Prenatal

SKU: 648889

Shetitore Giordani Winnie the pooh

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave

Karrocë fëmijësh me strukturë çeliku, mbyllje ombrellë dhe mini dorezë të vetme. E pajisur me 4 rrota dyshe, kthyeshëm përpara, frenim binjak në rrotat e pasme dhe kapuç me dritare. Karroca mbyllet lehtësisht edhe me panelin e përparmë të montuar. Mbështetja e mbështetëses dhe mbështetëses së këmbës, doreza anësore për transport.
Aksesorët e përfshirë: mbulesa e shiut, shporta, paneli i përparmë.
Përmasat kur janë të hapura: 38,5 × 46,5 × 108 cm.
Përmasat e mbyllura: 111 × 265 cm.
Pesha: 7.5 kg.

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

Sipas masës

Përzgjidh masën