Shqip-Anglisht 100 fjale, 100 kafshe, Prenatal

700L

SKU: ARBA49040

Ky libër përmban 100 fjalë në shqip e në anglisht, te të cilat përfshihen emrat e pjesëve të fytyrës dhe të trupit të njeriut, emra kafshësh, veshjesh, makinerish, ushqimesh e lodrash të ndryshme. Çdo fjalë është e shoqëruar me një figurë plot ngjyra, që fëmijët ta kenë më të lehtë të mësojnë fjalët në anglishte. Me anë të këtij fjalori e të figurave, si dhe me ndihmën e të rriturve, të vegjlit nxitin dhe përmirësojnë njohuritë fillestare.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Ky libër përmban 100 fjalë në shqip e në anglisht, te të cilat përfshihen emrat e pjesëve të fytyrës dhe të trupit të njeriut, emra kafshësh, veshjesh, makinerish, ushqimesh e lodrash të ndryshme. Çdo fjalë është e shoqëruar me një figurë plot ngjyra, që fëmijët ta kenë më të lehtë të mësojnë fjalët në anglishte. Me anë të këtij fjalori e të figurave, si dhe me ndihmën e të rriturve, të vegjlit nxitin dhe përmirësojnë njohuritë fillestare.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,