Sirena e vogel (Perralla-Mozaike&Muzike), Prenatal

1000L

SKU: ARBA65111

Nëse lexon në këtë libër përrallën e sirenës së vogël, atëherë, për çdo ndodhi të sajën, do të dëgjosh edhe një tingull shoqërues. Kënga e saj e ditëlindjes, zhurma e fishekzjarrëve, oshëtima e dallgëve, klithma e pulëbardhave, gajasja e shtrigës dhe kambanat e dasmës do të duken aq të vërteta, ndërsa shtyp butonët përkatës në të djathtë të librit. Por ky libër edhe të shkathtëson, sepse do të mund të krijosh me duart e tua edhe gjashtë mozaikë, çdonjëri prej të cilëve krijon një skenë të përrallës.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Nëse lexon në këtë libër përrallën e sirenës së vogël, atëherë, për çdo ndodhi të sajën, do të dëgjosh edhe një tingull shoqërues. Kënga e saj e ditëlindjes, zhurma e fishekzjarrëve, oshëtima e dallgëve, klithma e pulëbardhave, gajasja e shtrigës dhe kambanat e dasmës do të duken aq të vërteta, ndërsa shtyp butonët përkatës në të djathtë të librit. Por ky libër edhe të shkathtëson, sepse do të mund të krijosh me duart e tua edhe gjashtë mozaikë, çdonjëri prej të cilëve krijon një skenë të përrallës.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë