Spilë Parfois

SKU: 188455

Spilë në formë pilivese

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Spilë në formë pilivese që mbërthehet me gjilpërë metalike. 90% Zamak, 10% Bakër

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën

,

Sipas sezonit

Përzgjidhni gjininë