Tavolinë ngrënie, Giordani, Prenatal

SKU: 675109

Tavolinë ngrënie, e rregullueshme në tre pozicione, lartësia e tavolinës e rregullueshme në 6 pozicione.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Tavolinë ngrënie, e rregullueshme në tre pozicione, lartësia e tavolinës e rregullueshme në 6 pozicione.Mbajtës me 5 pika Tabaka e dyfishtë e lëvizshme
që lehtëson pastrimin.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,