Tavolinë ngrënie, Giordani, Prenatal

17900L

SKU: 675948

Tvolinë ngrënie, tabakaja e hapur dhe e levizshme, mun te hiqet dhe te lahet ne lavastovilje, Ndenjëse e shtrirë në 3 pozicione
Rregullimi i lartësisë 5 pozicione

TU
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Tavolinë ngrënie, tabakaja e hapur dhe e levizshme, mun te hiqet dhe te lahet ne lavastovilje, Ndenjëse e shtrirë në 3 pozicione.Rregullimi i mbështetëses së këmbëve me 3 pozicione
Pëlhura: Lëkurë sintetike PU + reduktues
Rregullimi i lartësisë 5 pozicione

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,