Te befte mire, bebushi im!, Prenatal

1500L

SKU: ARBA49354

Autorja e librit, Fiona ëilcock, është dietologe e certifikuar dhe ka shkruar disa libra për mënyrën e të ushqyerit të fëmijëve. Ky është një prej tyre dhe i pari në shqip që ju dëfton se si ta shkëputni foshnjën nga gjiri ose biberoni, për t’i filluar ushqimin. Po ashtu, ju jep këshilla e udhëzime, informacione për lëndët ushqyese, për sasinë që duhet përdorur, si dhe për mënyrën e gatimit që nga dita e parë kur fëmija shijon ushqimin, derisa shkon në shkollë.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Autorja e librit, Fiona ëilcock, është dietologe e certifikuar dhe ka shkruar disa libra për mënyrën e të ushqyerit të fëmijëve. Ky është një prej tyre dhe i pari në shqip që ju dëfton se si ta shkëputni foshnjën nga gjiri ose biberoni, për t’i filluar ushqimin. Po ashtu, ju jep këshilla e udhëzime, informacione për lëndët ushqyese, për sasinë që duhet përdorur, si dhe për mënyrën e gatimit që nga dita e parë kur fëmija shijon ushqimin, derisa shkon në shkollë.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,