Te vogla, por te dobishme (Krimbeshe Ambla), Prenatal

300L

SKU: ARBA40675

Kjo krimbeshë Ambla është me të vërtetë e ëmbël. Atë e prek trishtimi i një luleje, i pëlqen të ndihmojë të tjerët dhe të shijojë natyrën, sidomos kur pllaquritet në pellg në mes të shiut. Por… edhe një vogëlushe e ëmbël si ajo mund të përballet me rreziqe. Ndiqni aventurat e krimbeshës së vogël dhe mësoni se cila është mënyra e saj për të ndihmuar natyrën. Sepse, të jesh i vogël, nuk do të thotë të jesh edhe i padobishëm. Tashmë e mësuam edhe me librat e tjerë të kësaj serie, por ka ardhur koha të bindemi, apo jo?

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Kjo krimbeshë Ambla është me të vërtetë e ëmbël. Atë e prek trishtimi i një luleje, i pëlqen të ndihmojë të tjerët dhe të shijojë natyrën, sidomos kur pllaquritet në pellg në mes të shiut. Por… edhe një vogëlushe e ëmbël si ajo mund të përballet me rreziqe. Ndiqni aventurat e krimbeshës së vogël dhe mësoni se cila është mënyra e saj për të ndihmuar natyrën. Sepse, të jesh i vogël, nuk do të thotë të jesh edhe i padobishëm. Tashmë e mësuam edhe me librat e tjerë të kësaj serie, por ka ardhur koha të bindemi, apo jo?

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,