Te vogla, por te dobishme (Lakuriq sygjelbri), Prenatal

300L

SKU: ARBA40644

Lakuriq Sygjelbri është një banor i pazakontë i shkollës së fëmijëve. Ai fle mu në shtyllën e ziles. Askush nuk e kishte menduar se ai dhe familja e tij që fle ditën dhe fluturon natën, do të ishte aq e dobishme, deri kur… Ndiqni aventurat e lakuriqëve të natës, shëtitni bashkë me ta dhe argëtohuni me ngjarjet e gëzueshme të libërthit. Duke u zbavitur, do të mësoni më shumë për disa kafshë që nuk do ta kishit menduar kurrë se janë aq të dobishme për natyrën dhe për jetën tonë.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Lakuriq Sygjelbri është një banor i pazakontë i shkollës së fëmijëve. Ai fle mu në shtyllën e ziles. Askush nuk e kishte menduar se ai dhe familja e tij që fle ditën dhe fluturon natën, do të ishte aq e dobishme, deri kur… Ndiqni aventurat e lakuriqëve të natës, shëtitni bashkë me ta dhe argëtohuni me ngjarjet e gëzueshme të libërthit. Duke u zbavitur, do të mësoni më shumë për disa kafshë që nuk do ta kishit menduar kurrë se janë aq të dobishme për natyrën dhe për jetën tonë.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,