Te vogla, por te dobishme (Larve guximtarja), Prenatal

300L

SKU: ARBA40651

Një seri e mrekullueshme me gjashtë libra që flasin për gjashtë kafshë dhe insekte, të cilat vërtet mund të jenë të vogla, ama, janë shumë të dobishme për natyrën dhe për kafshët e tjera. Larvë Guximtarja është një ëndërrimtare që lufton për t’i realizuar ëndrrat e saj… Ndiqeni udhëtimin e saj të këndshëm në ndjekje të ëndrrave, që e bën të kuptojë se cila është dobia e saj për natyrën. Teksa lexojnë këtë libër, fëmijët do të mësojnë shumë dhe do të nisin të mendojnë më gjatë për gjithçka që i rrethon.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Një seri e mrekullueshme me gjashtë libra që flasin për gjashtë kafshë dhe insekte, të cilat vërtet mund të jenë të vogla, ama, janë shumë të dobishme për natyrën dhe për kafshët e tjera. Larvë Guximtarja është një ëndërrimtare që lufton për t’i realizuar ëndrrat e saj… Ndiqeni udhëtimin e saj të këndshëm në ndjekje të ëndrrave, që e bën të kuptojë se cila është dobia e saj për natyrën. Teksa lexojnë këtë libër, fëmijët do të mësojnë shumë dhe do të nisin të mendojnë më gjatë për gjithçka që i rrethon.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,