Termus, That’s Love, Prenatal

SKU: 660020

Termus praktik për lëngje, të prodhuara në çelik inox që ju lejon të mbani lëngje të nxehta ose të ftohta. i lehtë, praktik dhe i sigurt. 400 ML.

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Termus praktik për lëngje, të prodhuara në çelik inox që ju lejon të mbani lëngje të nxehta ose të ftohta. i lehtë, praktik dhe i sigurt.Është ideal për të ecur dhe udhëtuar. Muri i dyfishtë i brendshëm në çelik me dhomë vakumi garanton një efikasitet termik maksimal të pathyeshëm.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,