Vishu sipas modes (Koleksioni i veshjeve me lule), Prenatal

500L

SKU: ARBA49514

Seria “Vishu sipas modës” përmban dy libra, njëri prej të cilëve është “Koleksioni i veshjeve me lule”. Libri ka 1 faqe me figura ngjitëse, 2 faqe me kallëpë dhe 12 faqe me pëlhura. Përveçse argëtohen, vogëlushet mësojnë se si të presin me gërshërë, duke vendosur kallëpin mbi copën e pëlhurës që do të zgjedhin për të modeluar veshjen e tyre, njësoj si rrobaqepëse e stiliste të vërteta. Njëkohësisht ato kanë mundësi edhe ta ngjyrosin modelen për të krijuar koleksionin e tyre të veshjeve me lule.

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Seria “Vishu sipas modës” përmban dy libra, njëri prej të cilëve është “Koleksioni i veshjeve me lule”. Libri ka 1 faqe me figura ngjitëse, 2 faqe me kallëpë dhe 12 faqe me pëlhura. Përveçse argëtohen, vogëlushet mësojnë se si të presin me gërshërë, duke vendosur kallëpin mbi copën e pëlhurës që do të zgjedhin për të modeluar veshjen e tyre, njësoj si rrobaqepëse e stiliste të vërteta. Njëkohësisht ato kanë mundësi edhe ta ngjyrosin modelen për të krijuar koleksionin e tyre të veshjeve me lule.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë