Vizato dhe argetohu (Meso dhe argetohu), Prenatal

250L

SKU: ARBA77230

E ku ka më mirë për fëmijët se sa të mësojnë duke u argëtuar! Seria e suksesshme “Mëso dhe argëtohu” me 4 libra të ilustruar dhe me nga 50 figura ngjitëse është përgatitur për fëmijët e ciklit parashkollor.  “Numëro dhe argëtohu”, “Vizato dhe argëtohu”, “Mëso dhe argëtohu”, “Vëzhgo dhe argëtohu” janë titujt e serisë, me atë të së cilës fëmijët i marrin gjithë këto njohuri përmes veprimtarive të ndryshme që u duhet të kryejnë, duke bashkëvepruar edhe me të rriturit. Pasi ia dalin t’i kryejnë gjithë veprimtaritë zbavitëse, ata e ndiejnë veten vërtet më të rritur!

U
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

E ku ka më mirë për fëmijët se sa të mësojnë duke u argëtuar! Seria e suksesshme “Mëso dhe argëtohu” me 4 libra të ilustruar dhe me nga 50 figura ngjitëse është përgatitur për fëmijët e ciklit parashkollor.  “Numëro dhe argëtohu”, “Vizato dhe argëtohu”, “Mëso dhe argëtohu”, “Vëzhgo dhe argëtohu” janë titujt e serisë, me atë të së cilës fëmijët i marrin gjithë këto njohuri përmes veprimtarive të ndryshme që u duhet të kryejnë, duke bashkëvepruar edhe me të rriturit. Pasi ia dalin t’i kryejnë gjithë veprimtaritë zbavitëse, ata e ndiejnë veten vërtet më të rritur!

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,