Rreth nesh

Fashion Group Albania
       Ne jemi Fashion Group Albania, kompania e parë me pakicë e veshjeve të modës e themeluar në 2005 me synimin e rimodelimit të tregut shqiptar me pakicë duke prezantuar risinë e menaxhimit të kontratës Franchisee në vend dhe krijuar një standard të ri me pakicë në Shqipëri përsa i përket shërbimit të klientit dhe tregtisë .Fashion Group Albania furnizon tregun shqiptar me produkte alternative cilësore dhe e dëshmoi këtë me sukses me zgjerimin e portofolit të markave të tij të pranishëm në qendrat më të mëdha tregtare në Shqipëri Tirana East gate (TEG), Qendra Tregtare Univers (QTU)Aktualisht ne po menaxhojmë 10 marka ndërkombëtare si: Mango, Geox, Parfois, Prenatal, Okaidi, Carpisa, Cortefiel, Springfield, Women’Secret,Aldo  në 20 dyqane si dhe online  www.fga.al.
     18 Vite zgjedhja juaj.Suksesi ynë përgjatë këtyre 18 viteve ka ardhur si rezultat i angazhimit tonë në shërbimin ndaj klientit, përzgjedhjes së markave që sjellim në treg, përvojës tonë në industrinë e modës si dhe vëzhgimin e njohjen e tregut.Qëllimi ynë është përmbushja e nevojave të tregut duke rritur në mënyrë graduale dhe të qëndrueshme standardin në industrinë e veshjeve të modës nëpërmjet vlerave që përfaqësojnë markat të cilat ne sjellim pranë jush.Ne jemi krenarë për rezultatet e arritura gjatë këtyre viteve dhe jemi të përkushtuar në përmirësimin e mëtejshëm, të përditshëm e të pandalshëm të asaj çka sjellim pranë jush nëpërmjet markave të reja, prestigjoze, por mbi të gjitha me çmime të përballueshme.

10

MARKA

21

DYQANE

12

ÇMIME INTERNACIONALE

147

PUNONJËS

Udhëhiqemi nga:

Vlerat tona të cilat kanë në fokus “njerëzit të parët”.  Çdo hap i ndërmarrë në biznesin tonë bëhet për ta dhe nga ta. Prandaj mbështetemi fort tek bashkëpunimi,integriteti, përgjegjshmëria dhe dinamizmi.

BASHKPUNIMI
Së bashku me sukses për një qëllim
INTEGRITETI
Respektimi i parimeve morale dhe etike
PËRGJEGJSHMËRIA
Të besueshëm dhe të përgjegjshëm në përmbushjen e detyrave
DINAMIZMI
Fleksibël në ndryshime që sigurojnë rritje
MISIONI YNË

Sigurimi i standardeve më të mira ndërkombëtare, cilësisë dhe trendeve të modës për të gjithë familjen.

VIZIONI YNË

Ne synojmë të jemi kompania kryesore me pakicë e modës në menaxhimin e ekskluzivitetit dhe të zgjerojmë aktivitetin tonë në vend duke përfaqësuar marka të njohura fizikisht si dhe të lulëzojmë për të qenë platforma më inovative në internet në vend. www.fga.al

Markat tona

Në portofolin tonë manaxhojmë 10 marka të suksesshme veshjesh e aksesorësh të cilat janë përzgjedhur me kujdes për të krijuar mundesinë që të gjithë ta gjejnë veten në rrjetin e dyqaneve tona.Duke filluar që nga lindja ku nënat shtatzanë e bebet e gjejnë veten në PRENATAL , dyqanin më të madh në vend për to, për të kaluar tek femijet deri në 14 vjec ku marka franceze OKAIDI ia plotëson më së miri çdo nevojë për cilësi me stil, për të vazhduar me të rinjtë e prindërit në SPRINGFIELD, MANGO, CORTEFIEL e WOMEN’SECRET  Sigurisht veshjet pa aksesorët nuk duken të plotësuara  dhe  PARFOIS, CARPISA ,ALDO & GEOX jua mundësojnë këtë. 
SHKO LART