Koleksioni më i ri nga Carpisa “Spring 2023”

Dielli mbërrin zyrtarisht në qytet, dhe atmosferat bëhen më verore me koleksionin e ri nga Carpisa “Spring 2023”

Një kontekst i lehtë dhe i gjallë që parashikon dëshirën për verën, një dëshirë për të shpëtuar nga përditshmëria e zakonshme. Format moderne të botës urbane përzihen këtu me elementë të tjerë, më të butë, më të rehatshëm dhe më të lehtë, të cilët vijnë nga dëshira për një kthim në natyrë. Produktet janë të kombinuara nga njëra anë me një shije të rafinuar country-retro falë detajeve të nyjeve të vogla në doreza, qepje në fije të trashë dhe nga ana tjetër, ato pasurohen me fibra natyrale: rafia, material me efekt kashte, doreza bambuje, qëndisje të mbivendosura mbi kashtë etj.
Kjo përzierje perfekte gjen ekuilibrin e saj në zgjedhjen dhe përdorimin e ngjyrave neutrale të kombinuara me verën e freskët.

Një koleksion i madh dhe plot gjallëri i përbërë nga modele të përshtatshme për çdo rast: çanta mini, çanta dore, çanta flap, çanta për blerje, çanta shpine, çanta të mëdha dhe të bollshme, me të cilat kombinohen aksesorët thelbësorë si kuletat, çelësat dhe pajisjet e nevojshme për të kompletuar çdo veshje.

SHKO LART