“ACTIVEWEAR”

 

MANGO LANÇON KOLEKSIONIN E SAJ TË DYTË “ACTIVEWEAR”

Në sezonin Vjeshtë/Dimër’20, Mango lançoi linjën Active, një koleksion i ri veshjesh të dizenjuara për të praktikuar disiplina të ndryshme sportive. Koleksioni u mirëprit, duke qënë se përputhej me rritjen e nevojës për të veshur rroba më të rehatshme gjatë ndenjes në shtëpi apo për të praktikuar sporte.

Këtë pranverë, trendi i veshjeve të fitnesit (sportit) po vazhdon të rritet dhe, për këtë arsye, Mango paraqet koleksionin e dytë të linjës Active, me produkte të reja, pëlhura (copa) dhe ngjyra të ndryshme, printime me elementë të pranverës, më shumë aksesorë dhe karakteristika të ndryshme për sa i përket anës teknike të punimit të tyre.

Një nga risitë kryesore të këtij koleksioni është se copa nuk është me thurje, por ka funde pa ndërprerje (pa qepje) dhe pëlhura (copa) të lehta, të cilat janë të përziera me copa të stilit Comfy.

Koleksioni është ideuar për përdorim në një gamë të gjerë disiplinash sportive që lidhen me mirëqenien e turpit dhe të mendjes. Përveç rrobave të dedikuara për yoga, vallëzim, meditim apo pilates, ka edhe për vrapim, e cila vjen si një risi.

Trikot, pantallonat e shkurtra, pjesët e sipërme, bluzat e shkurtra me mëngë të shkurtra, truporet, xhupat, xhaketat dhe pantallonat e gjera vijnë në ngjyra dhe dizajne të ndryshme.

Gjithashtu disponojnë dhe aksesorë të dobishëm si tapet për ushtrime (yoga), blloqe për yoga, banda (llastiqe) për rezistencën, fanny pack, atlete, kapele, çanta dhe çorape.

Koncepti i “Komunitetit të Mirëqenies” është i frymëzuar nga kultura mesdhetare dhe synon të nxisë lidhjet midis pjestarëve të këtij komuniteti, duke ndarë njohuritë dhe duke iniciuar bashkëbisedime. MANGO dëshironte të komunikonte lançim in e këtij koleksioni nëpërmjet krijimit të kontentit (përmbajtjes) përmes ekspertëve në disiplina të ndryshme ne lidhje me mirëqenien dhe ekuilibrin midis trupit dhe mendjes, në mënyrë që ta shpërndajë në platformat e saj globale dhe gjithë komuniteti të ketë mundësinë që të praktikojë këto aktivitete në shtëpi.

Talentet vijnë nga vende të ndryshme të planetit, nga Parisi, duke kaluar nëpër New York, Los Anxhelos, Kosta Rika, Meksikë dhe Mardid. Këta ekspertë në yoga, vallëzim, meditim dhe aktivitete të tjera fizike do të ofrojnë klasa të drejtpërdrejta përmes profilit te Mango-s në Instagram përgjatë muajve Mars, Prill dhe Maj. Disa kanë bashkëpunuar në këtë iniciativë në sezonin e kaluar, të tilla si udhëheqëset e yogës Fernanda de la Puente, Clotilde Chaumet, Samora dhe themelueset e studios Sky Ting në New York, Krissy Jones dhe Chloe Kernaghan. Tashmë u janë bashkuar gjithashtu valltarja Greta Elizondo dhe ekspertet e shëndetit dhe yogës Marine dhe Marisa Compotello.

SHKO LART