Aldo Shoes feston 1-Vjetorin e ardhjes për herë të parë në Shqipëri

– Jemi të lumtur të festojmë me ju që na dhuroni kaq shumë dashuri sepse me të njëjtën dashuri shpërbleheni në ALDO Shoes!

Aldo Shoes, marka e mirënjohur kanadeze, përfaqësuar nga Fashion Group Albania, festoi 1-Vjetorin e ardhjes për herë të parë në Shqipëri.

Eventi  i mbajtur në zemër të TEG, ka përcjellë më së miri gjallërinë dhe energjinë nëpërmjet muzikës dhe ngjyrave vibrante të Aldo Shoes, duke mbledhur disa nga personazhet më të dashura të ekranit dhe të apasionuarit e modës. Kjo markë ka tërhequr vëmendjen përgjatë këtyre 12 muajve duke kthyer në mik besnik gjithësecilin prej klientëve që vlerëson cilësinë, korrektësinë dhe dizajnin unik të këpucëve dhe aksesorëve të ndryshëm.

Ngjarja paraqiti një sërë promovimesh dhe zbritjesh ekskluzive, së bashku me surpriza të veçanta për klientët. Aldo përfaqëson një shkrirje mes të dukurit bukur dhe të ndjerit komod dhe këtë e dëshmoi më së miri me anë të një sfondi festiv, duke e bërë këtë event të domosdoshëm për këdo që bën pjesë në industrinë e modës.

SHKO LART