FGA

CERASELLA

Kur bëhet fjalë për çantat, gjetja e ekuilibrit të përsosur midis stilit dhe funksionalitetit mund të jetë një sfidë më vete. Edhe këtë sezon Carpisa sjell “Cerasella”, një kapsulë që ka zotëruar artin e krijimit të çantave elegante dhe praktike për gruan moderne. Materialet që kanë, jo vetëm që shtojnë ndjesinë luksoze të produkteve, por edhe sigurojnë jetëgjatësinë e tyre. Cerasella ose “qershia” në gjuhën napolitane, është një model i marrë nga arkivi historik i Carpisa dhe i riinterpretuar në një dizajn të veçantë me një numër serie të limituar dhe unik që ndodhet në brendësi të çdo çante.

Risi në Cerasella Spring 2024? Çantat janë të punuara nga lëkura e lëmuar; me detajet e përdredhura dhe skajet e rrumbullakosura, rinovojnë modelin origjinal në madhësi dhe formë të strukturuar. Ato janë të të lehta dhe tepër komode. Edhe pse me përmasë të vogël, modeli është i gjerë dhe i organizuar mirë falë tre ndarjeve të brendshme. Ndryshe nga sezoni i kaluar, ofrojnë dorezën prej bambuje; materialin me thurje; materialin xhins dhe sigurisht ngjyrat e sezonit.

Me një sy të mprehtë për detaje dhe fokus në dizajne të sofistikuara, Carpisa Cerasella ofron elegancë dhe klas. Nëse jeni duke kërkuar një çantë elegante për darkë ose një më praktike për përdorim të përditshëm,aty do të gjeni lehësisht çfarë ju duhet.