FGA

CARPISA

Është muaji i dashurisë! Carpisa përfiton nga sezoni kushtuar dashurisë për të përhapur një mesazh më të gjerë që synon të jetë një himn i dashurisë jo vetëm ndaj personit të zemrës, por veçanërisht ndaj vetes: Amati e Ama!

Në një botë që shpesh na mëson të kërkojmë dashurinë diku tjetër, kjo fushatë na kujton se të duash veten është rrënja e çdo forme tjetër dashurie. Lulet, me gjithë bukurinë dhe brishtësinë e tyre, bëhen një simbol i fuqishëm i dashurisë për veten. Amati e Ama! shfaqet në mënyrë simbolike si gjesti i dhurimit të një luleje, një mënyrë e butë për të pranuar veçantinë dhe për të ushqyer shpirtin e vet. Ashtu sikurse një lule ka nevojë për kujdes dhe vëmendje për të lulëzuar, edhe ne meritojmë të ushqejmë dashuri dhe mirësi ndaj vetes.

Kapsula e pjesës së parë të këtij sezoni është gama Lucy me modelet e saj të personalizueshme: çanta supi, çanta shpine, çanta dore dhe portofolë, të disponueshme në ngjyrë rozë, të verdhë pastel, bojëqiell dhe mente. Të gjithë aksesorët mund të personalizohen duke i shtuar charms me temën për Ditën e Shën Valentinit që formojnë zemrat, germat ‘Love’ ose thjesht inicialin e emrit tuaj. Për këtë rast, është krijuar gama Nevia, e përbërë nga aksesorë të rinj me printe, të disponueshme në ngjyrat: e zezë, të verdhë, violë.

Koleksioni është tashmë i disponueshëm në të gjitha dyqanet Carpisa TEG, QTU, Myslym Shyr, në platformat zyrtare të mediave sociale (Instagram dhe Facebook) dhe online në www.fga.al.