Dërgesat dhe transporti

HELP IN SHIPPING & DELIVERY
Jemi të lumtur të të ofrojmë më të mirën në artikuj e shërbim. Ne punojmë fort për ti bërë blerjet e tua e të familjes tënde sa më të thjeshta. Nëpërmjet faqes tonë ti mund të blesh jo vetëm për vetën por mund të dergosh dhurata tek të dashurit e tu edhe pse mund të jesh larg.
  • Dorëzim në shtëpi
    Vendos të dhënat e sakta të dorëzimit (adresë dhe kontakt dhe porosia do jete tëk ti brenda 3-5 ditësh pune
  • Dorëzim për dhuratë
    Bej një porosi dhe dërgojë atë për dhuratë tek një person i tretë.
Dërgesë në shtëpi

Vendos të dhënat e sakta të dorëzimit (adresë dhe kontakt) dhe porosia do jete tek ti brenda 24-72 orësh

Dërgesë për dhuratë

Duhet vetëm të zgjedhësh opsioni “Për dhuratë’ në hapësirën e dedikuar në FGA site gjatë kohës së kryerjes së porosisë. Ti mund të mund të kërkosh paketim ndryshe apo vendosjen e një dedikimi të personalizuar. Porosia do të shoqërohet me fletën e porosisë ‘për dhuratë” por në të nuk do të vendosen çmimet dhe perdorimi i saj do të jetë i vlefshëm vetëm në ndërrime masash apo ngjyrash. Për ndryshime të tjera të nevojshme personi qe ka kryer blerjen duhet të dërgojnë një kerkese në info@fga.al ose te kontaktoje me Shërbimin e klientit.

Porosia do të shoqërohet me fletën e porosisë ‘për dhuratë” por në të nuk do të vendosen çmimet dhe perdorimi i saj do të jetë i vlefshëm vetëm në ndërrime masash apo ngjyrash. Për ndryshime të tjera të nevojshme personi qe ka kryer blerjen duhet të dërgojnë një kerkese në info@fga.al ose te kontaktoje me Shërbimin e klientit.

Transport standart
Kosto e transportit do të jetë 180 lekë/porosi brenda qytetit të Tiranës dhe 250 lekë/porosi në të gjithë rrethet e Shqipërisë
Transporti standart për blerje/porosi mbi 6.000 lekë do te ofrohet FALAS nga Fashion Group Albania.

Të rikujtojmë që adresat e deklaruara nga ti mund të jenë adresa private, vend pune apo adresa te tjera dhe duhet te jenë sa me të sakta. Gjithashtu duhet të vendosni nje numër kontakti. Ofruesi ynë i transportit do të të kontaktojë klientin ditën e dorëzimit të porosisë për të konfirmuar kohën dhe vendin e dorëzimit.

Trego kujdes dhe mos harro të bësh në kohë kontrollin e produkteve të dorëzuara nga transportuesi dhe nëse vëren se produktet mungojnë nuk duhet të bëni pagesën dhe të pranoni porosinë.Nëse produktet janë të dëmtuara, duhet të dergosh mail në info@fga.al ku të përshkruash të gjitha vërejtjet. Këto vërejtje duhet të jenë të qarta (përcaktim i dëmtimeve) në mënyrë që të merren parasysh nga Fashion Group Albania për zëvendësimin e produktit. Gjithashtu email-it duhet ti bashkangjiten foto të produktit së bashku me dokumentin zyrtar të blerjes së artikullit (kuponin tatimor). Ky reklamim duhet të realizohet brenda ditës që merret porosia.

SHKO LART