Dyqanet Tona

Ku mund të na gjeni | Te gjithe dyqanet dhe kontaktet
OKAIDI
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395231
Email: okaidi1214@fashiongroup.al

QENDRA TREGTARE UNIVERS QTU
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2380157
Email: okaidi@fashiongroup.al

RRUGA MYSLYM SHYRI
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2250225
Email: okaidi984@fashiongroup.al

GEOX
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395232
Email: geox.teg@fashiongroup.al

QENDRA TREGTARE UNIVERS QTU
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2380151
Email: mngr.geox@fashiongroup.al

SPRINGFIELD
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395083
Email: mngrteg.springfield@fashiongroup.al
CARPISA
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395163
Email: mngrteg.carpisa@fashiongroup.al

QENDRA TREGTARE UNIVERS QTU
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 23802137
Email: mngrqtu.carpisa@fashiongroup.al

RRUGA MYSLYM SHYRI
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 44530231
Email: mngrtiran.carpisa@fashiongroup.al

PARFOIS
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395164
Email: parfois.teg@fashiongroup.al

QENDRA TREGTARE UNIVERS QTU
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 23802161
Email: parfois.qtu@fashiongroup.al

CORTEFIEL
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 684053338
Email: sm.cortefiel@fashiongroup.al
MANGO
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395080
Email: mngrteg.mango@fashiongroup.al

QENDRA TREGTARE UNIVERS QTU
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2380159
Email: mngr.mango@fashiongroup.al

WOMEN SECRET
QENDRA TREGTARE TEG
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 2395082
Email:womensecret@fashiongroup.al

QENDRA TREGTARE UNIVERS QTU
Orari: 09:00-22:00
Phone: +355 4 23802161
Email: parfois.qtu@fashiongroup.al

PRENATAL
QENDRA TREGTARE TEG
Orari:09:00-22:00
Phone: +355 4 2395230
Email: enatal131@fashiongroup.al
SHKO LART
×