Fushata e re MANGO “LIFE IN BLOOM“, nis si një MESAZH optimist në botë

Me këtë project, MANGO dëshiron të vazhdojë të frymëzojë komunitetin e saj.

Në përpjekje për të kthyer një frymë entuziaste në jetën tonë dhe për të planifikuar kapitullin tjetër të historisë që po ndërtojmë së bashku me ato që i duam më shumë, Mango fillon fushatën e saj të re, “Life in Bloom”. Ky projekt pasqyron kontekstin aktual në të cilin ndodhemi, pas disa muajsh distancimi fizik, energjia rinovohet dhe dëshira për të shijuar jeten,natyrën dhe shoqërine tonë të ngushtë, të bëhen më të rëndësishme se kurrë më parë.

Koleksioni I ri përcjell frymen optimiste përmes përdorimit të ngjyrave të gëzueshme dhe materialit 100% të qëndrueshem. Synimi I  përdorimit të tonaliteteve te njgjyrave dhe dizanjit është që tju beje te ndiheni sa me mirë. E kuqja, e verdha dhe roza pastel janë ngjyrat që mund të përmirësojnë gjëndjen shpirtërore, dhe ky eshte fakt.
Gjithashtu nuk mungojne as ngjyrat neutrale siç janë e bardha dhe bezha që janë të lehta për tu kombinuar.

 

Rëndësia e ribashkimit ka qenë thelbësore gjatë kësaj periudhë dhe Mango e ka shprehur këtë duke na mbajtur në një komunitet përmes stilit dhe kulturës. Pas kësaj periudhe të distancimit shoqëror, marka ka zhytur ndjekësit e saj në një botë plot ritëm, personalitet dhe energji .

Tani që jeni kthyer në një gjëndje më të qetë të vetes, vazhdoni ta eksploroni atë përmes stilit tuaj. Shtoni disa aksesorë ose sandalet tuaja të preferuara dhe do ta gjeni sekretin e kësaj vere.
Së shpejti do ta festojmë së bashku.

SHKO LART