FGA

HAPPY CARD

HAPPY

Shumë pikë e përfitime të personalizuara vetëm me HAPPY!

Happy card është një program inovativ besnikërie i krijuar për t’ju shpërblyer për besnikërinë tuaj.

Programi bazohet në blerjet e anëtarëve Happy dhe kombinon kompanitë e markat lider në Shqipëri nën të njëjtën skemë.

Si klient besnik, ju shpërbleheni duke përfituar zbritje, kupona dhe oferta speciale falë pikëve të përfituara nga çdo blerje e juaja tek partnerët Happy.

Pse duhet të bëheni anëtar Happy?

  1. Shpërbleheni me pike për çdo blerje në partnerët Happy.
  2. Për 5000 pikë do të përfitoni 6 kupona me vlerë totale 3000 lekë për t’i shpenzuar te partnerët: Spar, Jumbo, Neptun, Fashion Group Albania.
  3. Për 10,000 pikë do të përfitoni 5 kupona me një vlerë totale prej 6,000 Lekë për t’i shpenzuar te partnerët: Spar, Jumbo, Neptun, Fashion Group Albania.
  4. Nëpërmjet menusë Oferta, ju keni mundësinë të konvertoni pikët në kuponë 1+1, % zbritje ose ulje të vlerës monetare për blerjet tek partnerët tanë.
  5. Do të informoheni për kompanitë pjesëmarrëse dhe oferta të personalizuara për anëtarët Happy (koleksione të reja, zbritje, etj.)
  6. Përmes aplikacionit Happy mund të kontrolloni ofertat, pikët, kuponat, partnerët, si dhe të përditësoni të dhënat personale në çdo kohë ose të përdorni kartën Happy në mënyrë digjitale.