Kërkoni rehati, Amphibiox™ është zgjedhja e duhur!

Këpucët me teknologjinë Amphibiox™ ofrojnë rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe janë të pajisura me sistem ajrimi. Këpucët ofrojnë një taban me ajrosje duke siguruar freski dhe rehati përgjat gjithë ditës. Kushtet atmosferike nuk përbëjnë asnjë sfidë për këpucët, ndaj rekomandohen për çdo stinë. Dizanjet unike e bëjnë mjaft të thjeshtë kombinimin nga casual e deri te klasike.

3 karakteristikat kryesore:

  1. Rezistente ndaj ujit
  2. Sistem ajrimi
  3. Rehati maksimale

Eksploroni më tej linjën:

Nga Amphibiox™, GEOX Official

Shkruani një koment
SHKO LART