OKAIDI & OBAIBI, marka e njohur për veshjet e fëmijëve, rikthen iniciativën “Love Bag” një fushatë sensibilizuese për të ndihmuar fëmijët në nevojë. Kjo nismë është realizuar në bashkëpunim me organizatën World Vision Albania, me synimin për të mbledhur dhe shpërndarë veshje për fëmijët në nevojë.
Si mund të bëheni pjesë e kësaj nisme?
Nga data 1 Qershor deri më 30 Qershor, OKAIDI ju fton të merrni pjesë në fushatën “Love Bag” duke dhuruar veshje të cilat fëmijët tuaj nuk i përdorin më. Pasi të sillni veshjet në dyqanet OKAIDI, World Vision Albania do të mundësojë shpërndarjen e tyre drejt institucioneve përkatëse.
Nismat si “Love Bag” kanë një ndikim të jashtëzakonshëm në ndihmën e fëmijëve në nevojë. Kjo iniciativë, jo vetëm që ndihmon në sigurimin e veshjeve të nevojshme për femijët, por gjithashtu nxit ndërgjegjësimin shoqëror dhe solidaritetin. Duke i dhuruar, ju i jepni një mundësi tjetër jetës së këtyre veshjeve dhe kontribuoni në përmirësimin e mirëqënies së fëmijëve në komunitetin tuaj.
SHKO LART