Me PARFOIS gjatë vjeshtës!

Fall-Winter Collection 2022

 Çantat kanë fuqinë të ndryshojnë mënyrën se si dukesh ndaj këtë sezon Parfois vjen me çantën që ju nevojitet.Nga çantat e zyrës/shkollës, mbrëmjet me miqtë, fundjavat jashtë qytetit apo pasditet pas pune, Parfois ju mundëson  larmishmëri që i japin jetë stilit tuaj. Lundroni më poshtë dhe shikoni sugjerime sipas okazioneve që ju nevojiten.

YAY! I remembered the bag!
Çantat praktike janë zgjidhja e ditëve në punë
Escape the ordinary.
Kush tha që veshjet në shkollë duhet të jenë bazike?
Shopping is my therapy!
Merrni vëmendjen e të gjthëve në daljet e mbrëmjes
Be classy!
Ja cfarë çante të marrësh sot pasdite
Let's go!
Më në fund, e premte!
SHKO LART