FGA

Njihuni me NEBULA nga GEOX

Marka Geox është e njohur për kombinimin e dizanjeve urbane me teknologjitë inovative, për të krijuar koleksione unike të këpucëve. Tre elementet kryesore të Geox janë: Teknologjia, qëndrueshmëria dhe estetika e këpucëve. Më poshtë po ju prezantojmë me disa prej teknologjive të përdorura në këpucët Geox, te cilat i gjeni pranë dyqaneve tona.

Nebula nga Geox është një teknologji revolucionare, që jep performancë të shkëlqyer për sa i përket komoditetit, stabilitetit, fleksibilitetit dhe frymëmarrjes. Nebula™ e ka çuar konceptin tradicional të frymëmarrjes një hap më tej, duke shtuar një shtresë të brendshme me xhepa ajri në tabanin e këpucëve.

  • Formë ergonomike
  • Sistem 3D frymëmarrje
  • Termorregullim për rehati maksimale

Eksploro më tej:

Atlete lëkure Geox

Atlete për meshkuj Geox

Atlete cope me gomë ortopedike, Geox