Përse duhet të zgjedhim AERANTIS™

 

Me Aerntis, Geox përmirson më tej shollën klasike duke lehtësuar më tej çdo hap që hidhni. E pajisur me rrjetë mbrojtëse dhe një shtresë të brendshme me xhepa ajri, elementët garantojnë rritje të frymëmarrjes së këmbëve. Në të njëjtën kohë, tabani i jashtëm është i papërshkueshëm nga uji duke I thënë JO depërtim nga lagështira.

3 karakteristikat kryesore:

  1. Sisitem i thellë ventilimi
  2. Të lehta dhe dinamike
  3. Sistem i brendshëm ajrosje

Eksploroni më tej AERANTIS™

https://youtu.be/6KnjaidCzco
SHKO LART