Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të qenë vajza më cool në qytet

Ai refreni i çdo mëngjesi para pasyrës “çfarë do vesh sot” bëhet pak më i vështirë për vajzat që punojnë në zyra. Kthehet në refrenin “cfarë do vesh sot dhe që mos të dukem si fotot e fejesës së mamit tim”. Sepse ndonëse nuk është shkruar në asnjë regullore apo udhëzues mode, s’dihet se përse ato rrobat e zyrës mendohen si të mërzitshme, si pa shije, si “meh”.

Por ja që Mango ka një koncept krejtësisht tjetër. Larg kostumeve të mërzitshme, vajzat e zyrave që vishen me Mango duken chic, me klas, por dhe me serioziten që kërkon një veshje zyre. Bashkë me këpucët, çantat, apo aksesoret, vajzat që vishen me Mango kombinojnë elegancën me stilin urban. Kjo i bën veshjet dhe aksesorët e këtij brandi të jenë të preferuara për të gjitha shijet e blerëseve, si nga ato që preferojnë të vishen casual apo dhe trend e klasike.

Këtë fundjavë Mango, brandi ndërkombëtar spanjoll, i sjellë për herë të parë në Shqipëri nga Fashion Group Albania, pjesë e Balfin Group, festoi ditëlindjen e 18-të të dyqanit të parë në Tiranë, në një festë mjaft të bukur në QTU. Ne përfituam nga rasti për të përzgjedhur pesë kombinime, të cilat jemi të sigurt, nuk do i hiqni nga trupi dhe do dukeni vërtetë vajza më cool në qytet.

1. E zeza është gjithmonë ideja më e mirë

3. Minifund kështu kaq i pafajshëm

4.Pak mashkullore, pak Parisiane, shumë stil

5. Të premtet janë gjysmë causal

SHKO LART