Fashatore ndërrimi për udhëtim, Giordani, Prenatal

2490L

SKU: 567143

Mbajeni gjithnjë me vete për të siguruar një nderrim higjienik dhe të rehatshëm për foshnjën tuaj edhe gjatë daljeve.

TU
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Mbajeni gjithnjë me vete për të siguruar një nderrim higjienik dhe të rehatshëm për foshnjën tuaj edhe gjatë daljeve.

Sipas markës

Sipas masës

Përzgjidh masën

,

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

,