Rrethore Foppapedretti, Prenatal

SKU: 597286

Rrethore me tre nivele lartësie dhe me butona muzike

Momentalisht ky produkt nuk është në gjendje dhe nuk mund të blihet.

Shtojeni ne listen e deshirave
Dërgesat

Rrethore me rrota dhe mbështetëse shpinë që rregullohet në tre nivele të ndryshme për përshtatje me përmasat e fëmijëve dhe me disa butona që lëshojnë tinguj muzikorë.

Rethore me lojëra edukative dhe një pajisje muzikore të lëvizshme Playgiò mund të rregullohen në tre lartësi, sipas lartësisë së fëmijës.
I përshtatshëm për fëmijë nga 6 muajsh dhe deri në një peshë maksimale prej 12 kg, ka një sedilje ergonomike me jastëk dhe kthyeshëm 360 gradë, me pajisje mbyllëse.
Ka 4 rrota (2 kthyese dhe 2 të gomuara) dhe një pajisje kundër rrëshqitjes që garanton bllokimin pranë shkallëve .
Përmasat e hapur: 68 × 71,5 75,5 kg.
Përmasat e mbyllur: 44.5 × 71.5 × 75.5 cm.
Pesha: 5.5 kg

Sipas markës

Sipas sezonit

Sipas gjinisë

Sipas ngjyrës

Përzgjidh ngjyrën