Rehati dhe mbështetje e jashtëzakonshme në cdo hap!

Të gjithave na ka ndodhur të blejmë këpucë vetëm sepse na pelqejnë në pamje, por nga ana tjetër janë të parehatshme. Prandaj ka menduar për ne zgjidhjen më të mirë; komoditetin & bukurinë në një produkt të vetëm.

Absolutisht! Të veshësh këpucët më të mira nuk ka të bëjë vetëm me rehatinë, por edhe me besimin dhe vendosmërinë në çdo hap që hedh.

Pillow Walk” është teknologjia më e re e sjellë nga marka e njohur ndërkombëtare ALDO.

Zbuloni Teknologjinë e Pillow Walk

1.IMPAKT

Formula e butë me përbërje sfungjeri në pjesën e shollës është krijuar për të mundësuar butësi dhe rehati në momentin kur ju hidhni hapin.

2.STABILITET

Në pjesën e tabanit ku ndodhet sholla prej sfungjeri jep siguri, ekuiliber dhe stabilitet maksimal ne ecjen dhe perkuljen e këmbës.

3.FLEKSIBILITET

Poliuretani, kryesisht në formën e shkumës fleksibël është kombinuar si material mbrojtës për ta bërë këpucën më të qëndrueshme dhe të rehatshme.

4.SUPORT

Këpuca në pjësën e thembrës është e përbërë me mbushje shfungjeri shtesë për të krijuar akoma më shumë mbrojtje, komoditet dhe butësi.

Ky nivel komoditeti vjen në çizme, taka, atlete apo sandale si për meshkuj ashtu edhe për femra. Përmes përdorimit të inovacionit dhe kujdesit të detajuar, ato sjellin një harmoni perfekte midis stilit dhe komoditetit për një eksperiencë të jashtëzakonshme të veshjes.

SHKO LART