GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Kraharori Bel
XXS 80 60
XS 82 62
S 86 66
M 92 72
L 98 78
XL 104 85
EUR Kraharori Bel
32 80 60
34 82 62
36 86 66
38 90 70
40 94 74
42 98 78
44 102 83
46 106 88
48 111 93

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK USA MEX
XXS 4 XXXS · 0 EECH
XS 6 XXS · 2 ECH
S 8 XS · 4 CH
M 10 S · 6 M
L 12 M ·8 G
XL 14 L · 10 EG
EUR UK US MEX IT
32 4 1 0 36
34 6 2 1 38
36 8 4 3 40
38 10 6 5 42
40 12 8 7 44
42 14 10 9 46
44 16 12 11 48
46 18 14 13 50
48 20 16 15 52

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Bel Ije
XS 62 90
S 66 94
M 72 100
L 78 106
XL 85 112
EUR Bel Ije
32 60 88
34 62 90
36 66 94
38 70 98
40 74 102
42 78 106
44 83 110
46 88 114
48 93 119

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR US MEX
XS XXS ECH
S XS CH
M S M
L M G
XL L EG
EUR IT UK US MEX
32 36 4 1 0
34 38 6 2 1
36 40 8 4 3
38 42 10 6 5
40 44 12 8 7
42 46 14 10 9
44 48 16 12 11
46 50 18 14 13
48 52 20 16 15

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Kraharori Bel Ije
XXS 80 60 88
XS 82 62 90
S 86 66 94
M 92 72 100
L 98 78 106
XL 104 85 112

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK US MEX
XXS 4 XXXS · 0 EECH
XS 6 XXS · 2 ECH
S 8 XS · 4 CH
M 10 S · 6 M
L 12 M · 8 G
XL 14 L · 10 EG

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Kraharori Bel Ije
XXS 80 60 88
XS 82 62 90
S 86 66 94
M 92 72 100
L 98 78 106
XL 104 85 112
EUR Kraharori Bel Ije
32 80 60 88
34 82 62 90
36 86 66 94
38 90 70 98
40 94 74 102
42 98 78 106
44 102 83 110
46 106 88 114
48 111 93 119

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK US MEX
XXS 4 XXXS · 0 EECH
XS 6 XXS · 2 ECH
S 8 XS · 4 CH
M 10 S · 6 M
L 12 M · 8 G
XL 14 L · 10 EG
EUR UK US MEX IT
32 4 1 0 36
34 6 2 1 38
36 8 4 3 40
38 10 6 5 42
40 12 8 7 44
42 14 10 9 46
44 16 12 11 48
46 18 14 13 50
48 20 16 15 52

GUIDA E MASAVE

EUR Gjatesia e kembes
36 23.2
37 23.8
38 24.5
39 25.2
40 25.8
41 26.5

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK US MEX KOREA
35 5 228
35½ 3 231
36 6 235
37 4 238
37½ 7 241
38 5 245
38½ 8 5 248
39 6 251
40 9 6 254
41 7 257
42 10 7 260
43 8 10½ 267
44 12 9 273
45 10½ 13 10 279
46½ 11½ 14 11 286
48½ 13 15½ 12½ 292

GUIDA E MASAVE (CM)

Rripa

eur MASAT
S 72
M 85
L 95

Rripa elastike

eur MASAT
M 68
L 78

Rripa me zinxhire

eur MASAT
M 92
L 112

Unaza

eur Diametri
S 1.65
M 1.75
L 1.83

Doreza

eur MASAT
M 10 20
L 12 23

GUIDA E MASAVE (CM)

Mbathje

EUR Bel Ije
S 66 94
M 70 98
L 76 104

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

Bras

ES, FR, PT DE IT UK, US, MEX
80 65 1 30
85 70 2 32
90 75 3 34
95 80 4 36
100 85 5 38
105 90 6 40

Mbathje

EUR US MEX RU
S XS CH 42
M S M 44
L M G 46

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Jaka Kraharori Bel
XS 37 87 76
S 38 95 80
M 39 101 84
L 40 107 90
XL 41.5 113 96
EUR Jaka Kraharori Bel
46 37 87 76
48 38 95 80
50 39 101 84
52 40 107 90
54 41.5 113 96
56 42.5 117 100

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR US MEX
XS XXS ECH
S XS CH
M S M
L M G
XL L EG
EUR IT UK, US, MEX
46 50 36
48 52 38
50 54 40
52 56 42
54 58 44
56 60 46

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Bel Ije
36 72 88
38 76 92
40 80 96
42 84 100
44 88 104
46 94 110
48 98 114

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR IT UK, US, MEX DE
36 40 26 46
38 42 28 48
40 44 30 50
42 46 32 52
44 48 34 54
46 50 36 56
48 52 38 58

GUIDA E MASAVE (CM)

Xhakete sportive

EUR Kraharori Bel
46 87 76
48 95 80
50 101 84
52 107 90
54 113 96
56 117 100

Pantallona

EUR Bel Ije
36 72 88
38 76 92
40 80 96
42 84 100
44 88 104
46 94 110

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

Xhakete sportive

EUR IT UK, US, MEX
46 50 36
48 52 38
50 54 40
52 56 42
54 58 44
56 60 46

Pantallona

EUR IT UK, US, MEX DE
36 40 26 46
38 42 28 48
40 44 30 50
42 46 32 52
44 48 34 54
46 50 36 56

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Kraharori Bel Ije
XS 87 76 90
S 95 80 96
M 101 84 100
L 107 90 106
XL 113 96 112
EUR Kraharori Bel Ije
46 87 76 90
48 95 80 96
50 101 84 100
52 107 90 106
54 113 96 112
56 117 100 116

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR US MEX
XS XXS ECH
S XS CH
M S M
L M G
XL L EG
EUR IT UK, US, MEX
46 50 36
48 52 38
50 54 40
52 56 42
54 58 44
56 60 46

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Kraharori Bel Ije
S 95 80 92
M 101 84 96
L 107 90 100
XL 113 96 104

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR US MEX
S XS CH
M S M
L M G
XL L EG

GUIDA E MASAVE (CM)

Rripa

EUR MASAT
80 80
90 90
100 100

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

Rripa

eur UK US MEX
80 32 S 32
90 36 M 36
100 40 L 40

GUIDA E MASAVE

EUR Gjatesia e kembes
38 25.3
39 26
40 26.7
41 27.3
42 28
43 28.7
44 29.3
45 30
46 30.7

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK US MEX KOREA
35 3 228
35½ 4 231
36 4 235
37 5 238
37½ 5 241
38 6 245
38½ 6 5 248
39 7 251
40 7 6 254
41 8 257
42 8 7 260
43 9 267
44 10 10½ 9 273
45 11 11½ 10 279
46½ 12 12½ 11 286
48½ 13½ 14 12½ 292

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel
3 - 4 VJEC 104 56 54
4 - 5 VJEC 110 58 55
5 - 6 VJEC 116 60 56
6 - 7 VJEC 122 63 58
7 - 8 VJEC 128 66 60
9 - 10 VJEC 140 71 63
11 - 12 VJEC 152 76 66
13 - 14 VJEC 164 82 69

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Lartesia Kraharori Bel
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62
L 140 - 152 71 - 78 62 - 66
XL 152 - 164 78 - 82 66 - 68

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Bel Ije Brenda kembes
3 - 4 VJEC 104 54 60 45
4 - 5 VJEC 110 55 62 49
5 - 6 VJEC 116 56 64 52
7 - 8 VJEC 128 58 70 59
9 - 10 VJEC 140 62 77 66
11 - 12 VJEC 152 66 84 71
13 - 14 VJEC 164 68 88 77

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Lartesia Bel Ije Brenda kembes
XS 104 - 116 54 - 56 60 - 64 45 - 52
S 116 - 128 56 - 58 64 - 70 52 - 59
M 128 - 140 58 - 62 70 - 77 59 - 66
L 140 - 152 62 - 66 77 - 84 66 - 71
XL 152 - 164 66 - 68 84 - 88 71 - 77

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
3 - 4 VJEC 104 56 54 60
4 - 5 VJEC 110 58 55 62
5 - 6 VJEC 116 60 56 64
7 - 8 VJEC 128 65 58 70
9 - 10 VJEC 140 71 62 77
11 - 12 VJEC 152 78 66 84
13 - 14 VJEC 164 82 68 88

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56 60 - 64
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58 64 - 70
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62 70 - 77
L 140 - 152 62 - 66 77 - 84 66 - 71
XL 152 - 164 78 - 82 66 - 68 84 - 88

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
3 - 4 VJEC 104 56 54 60
4 - 5 VJEC 110 58 55 62
5 - 6 VJEC 116 60 56 64
7 - 8 VJEC 128 65 58 70
9 - 10 VJEC 140 71 62 77
11 - 12 VJEC 152 78 66 84
13 - 14 VJEC 164 82 68 88

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

Masat Lartesia Kraharori Bel Ije
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56 60 - 64
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58 64 - 70
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62 70 - 77
L 140 - 152 71 - 78 62 - 66 77 - 84
XL 152 - 164 78 - 82 66 - 68 84 - 88

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
3 - 4 VJEC 104 56 54 60
4 - 5 VJEC 110 58 55 62
5 - 6 VJEC 116 60 56 64
7 - 8 VJEC 128 65 58 70
9 - 10 VJEC 140 71 62 77
11 - 12 VJEC 152 78 66 84
13 - 14 VJEC 164 68 88 77

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56 60 - 64
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58 64 - 70
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62 70 - 77
L 140 - 152 71 - 78 62 - 66 77 - 84
XL 152 - 164 78 - 82 66 - 68 84 - 88

GUIDA E MASAVE (CM)

Corape

EUR MASAT* Footwear
XS 14 25 - 27
S 16 28 - 30
M 18 31 - 34
L 19 35 - 38

* Kto masa jane bazuar ne artikull.

Doreza te thurura

EUR Gjeresia Gjatesia
S 7 14
M 8 16
L 9 18

* Keto masa jane marre nga gjeresia e dores dhe nga gishti i mesit deri tek kyci.

Kapele

EUR Koka
S 51
M 54
L 56

Rripa

EUR MASAT*
S 85
M 99

* Kto masa jane bazuar ne artikull.

GUIDA E MASAVE

EUR Gjatesia e kembes
25 15.5
26 16.2
27 16.8
28 17.5
29 18.2
30 18.8
31 19.5
32 20.2
33 20.9
34 21.6
35 22.2
36 22.9
37 23.6
38 24.2

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK US MEX
25 7.5 8 15.5
26 8.5 9.5 16
27 9 10.5 17
28 10 11 17.5
29 11 12 18
30 11.5 12.5 18.5
31 12.5 13 19
32 13 1.5 20
33 1 2 20.5
34 2 3 21.5
35 2.5 3.5 22
36 3.5 4.5 23
37 4 5 23.5
38 5 6 24

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel
3 - 4 VJEC 104 56 54
4 - 5 VJEC 110 58 55
5 - 6 VJEC 116 60 56
6 - 7 VJEC 122 63 58
7 - 8 VJEC 128 66 60
9 - 10 VJEC 140 71 63
11 - 12 VJEC 152 76 66
13 - 14 VJEC 164 82 69

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Lartesia Kraharori Bel
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62
L 140 - 152 71 - 78 62 - 66
XL 152 - 164 78 - 86 68 - 73

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Bel Ije Brenda kembes
3 - 4 VJEC 104 54 60 45
4 - 5 VJEC 110 55 62 49
5 - 6 VJEC 116 56 64 52
7 - 8 VJEC 128 59 68 59
9 - 10 VJEC 140 64 74 66
11 - 12 VJEC 152 68 81 71
13 - 14 VJEC 164 73 89 77

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Age Lartesia Bel Ije Brenda kembes
XS 3 – 5 104 - 110 54 - 56 60 - 64 45 - 52
S 6 – 7 110 - 128 56 - 59 64 - 68 52 - 59
M 8 – 9 128 - 140 59 - 62 68 - 74 59 - 66
L 10 – 12 140 - 152 64 - 68 74 - 81 66 - 71
XL 13 – 14 152 - 164 68 - 73 81 - 89 71 - 77

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
3 - 4 VJEC 104 56 54 60
4 - 5 VJEC 110 58 55 62
5 - 6 VJEC 116 60 56 64
7 - 8 VJEC 128 65 58 70
9 - 10 VJEC 140 71 62 77
11 - 12 VJEC 152 78 66 84
13 - 14 VJEC 164 82 68 88

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

Masat Lartesia Kraharori Bel Ije
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56 60 - 64
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58 64 - 70
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62 70 - 77
L 140 - 152 71 - 78 62 - 66 77 - 84
XL 152 - 164 78 - 86 68 - 73 81 - 89

GUIDA E MASAVE (CM)

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
3 - 4 VJEC 104 56 54 60
4 - 5 VJEC 110 58 55 62
5 - 6 VJEC 116 60 56 64
7 - 8 VJEC 128 65 58 70
9 - 10 VJEC 140 71 62 77
11 - 12 VJEC 152 78 66 84
13 - 14 VJEC 164 68 88 77

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

MASAT Lartesia Kraharori Bel Ije
XS 104 - 116 56 - 60 54 - 56 60 - 64
S 116 - 128 60 - 65 56 - 58 64 - 70
M 128 - 140 65 - 71 58 - 62 70 - 77
L 140 - 152 71 - 78 62 - 66 77 - 84
XL 152 - 164 78 - 86 68 - 73 81 - 89

GUIDA E MASAVE (CM)

Corape

EUR MASAT* Footwear
XS 14 25 - 27
S 16 28 - 30
M 18 31 - 34
L 19 35 - 38

* Kto masa jane bazuar ne artikull.

Doreza te thurura

EUR Gjeresia Gjatesia
S 7 14
M 8 16
L 9 18

* Keto masa jane marre nga gjeresia e dores dhe nga gishti i mesit deri tek kyci.

Kapele

EUR Koka
S 51
M 54
L 56

Rripa

EUR MASAT*
S 85
M 99

* Kto masa jane bazuar ne artikull.

GUIDA E MASAVE

.
EUR Gjatesia e kembes
25 16.7
26 17.3
27 18
28 18.7
29 19.4
30 20
31 20.6
32 21.3
33 22
34 22.7
35 23.4
36 24
37 24.7
38 25.4

TABELA E MASAVE EKUIVALENTE

EUR UK US MEX
25 7.5 8 15.5
26 8.5 9.5 16
27 9 10.5 17
28 10 11 17.5
29 11 12 18
30 11.5 12.5 18.5
31 12.5 13 19
32 13 1.5 20
33 1 2 20.5
34 2 3 21.5
35 2.5 3.5 22
36 3.5 4.5 23
37 4 5 23.5
38 5 6 24

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Lartesia Kraharori Bel
0-1 muajsh 56 40 42
1-3 muajsh 62 43 44
3-6 muajsh 68 45 46
6-9 muajsh 74 47 48
9-12 muajsh 80 49 50
12-18 muajsh 86 50 51
18-24 muajsh 92 53 52
24-36 muajsh 98 55 53

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Lartesia Bel Ije
0-1 muajsh 56 42 43
1-3 muajsh 62 44 45
3-6 muajsh 68 46 47
6-9 muajsh 74 48 49
9-12 muajsh 80 50 51
12-18 muajsh 86 51 53
18-24 muajsh 92 52 55
24-36 muajsh 98 53 57

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Lartesia Kraharori Bel Ije
0-1 muajsh 56 40 42 43
1-3 muajsh 62 43 44 45
3-6 muajsh 68 45 46 47
6-9 muajsh 74 47 48 49
9-12 muajsh 80 49 50 51
12-18 muajsh 86 50 51 53
18-24 muajsh 92 53 52 55
24-36 muajsh 98 55 53 57

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Lartesia Kraharori Bel Ije
0-1 muajsh 56 40 42 43
1-3 muajsh 62 43 44 45
3-6 muajsh 68 45 46 47
6-9 muajsh 74 47 48 49
9-12 muajsh 80 49 50 51
12-18 muajsh 86 50 51 53
18-24 muajsh 92 53 52 55
24-36 muajsh 98 55 53 57

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

GUIDA E MASAVE (CM)

EUR Lartesia Kraharori Bel Ije
0-1 muajsh 56 40 42 43
1-3 muajsh 62 43 44 45
3-6 muajsh 68 45 46 47
6-9 muajsh 74 47 48 49
9-12 muajsh 80 49 50 51
12-18 muajsh 86 50 51 53
18-24 muajsh 92 53 52 55
24-36 muajsh 98 55 53 57

* Lidhja midis moshes dhe trupit eshte vetem per udhezim.

GUIDA E MASAVE (CM)

Doreza

EUR Age
XXS 0-18 muajsh
XS 18-36 muajsh

Kapele dhe rrip koke

EUR Koka
1-6 muajsh 45
6-12 muajsh 48
12-24 muajsh 50

GUIDA E MASAVE

EUR Gjatesia e kembes
15/16 10
17/18 10.5
19 11
20 12.2
21 12.8
22 13.5
23 14.2
24 14.8