PRANË NATYRËS ME SPRINGFIELD

Springfield është e njohur për angazhimin e saj ndaj mbrojtjes së mjedisit dhe ndërmarrjes së iniciativave të ndryshme, e cila konsiston në përdorimin e lëndëve të para të ricikluara dhe teknologjive më të mira. Qëllimi i kësaj marke është që sa herë të mundemi, të përdorim atë që kemi, por kur kemi nevojë të blejmë, të blejmë më të mirën.

Një këmishë Springfield është e prodhuar me pambuk organik

Farat e tij nuk janë të modifikuara gjenetikisht dhe rriten pa plehra kimike.  Ky pambuk ka nevojë për 90% më pak ujë se ai i zakonshmi.

Inovacioni i pambukut të ricikluar

Mbetjet klasifikohen dhe grupohen sipas ngjyrës për të marrë pambukun e ri me ngjyra të ndryshme, duke reduktuar përdorimin e ngjyrave ose kimikateve të dëmshme.

Edhe poliestri mund të riciklohet

Ka të njëjtën cilësi si poliesteri i zakonnshëm, por konsumon më pak burime dhe lëshon më pak CO2 në prodhimin e tij. Është një alternativë e shkëlqyer për izolimin e nxehtësisë.

Rezistencë ndaj ujit pa PFC

Për përfundimin e papërshkueshëm nga uji që na mbron nga shiu, marka nuk përdor përbërës kimikë që mbeten në mjedis për shumë vite, duke mbrojtur kështu ekosistemin tonë.
Këtu do të gjesh më shumë për këtë linjë:
SHKO LART
×