“SUMMER VIBES” NGA WOMEN’SECRET

"SUMMER VIBES"

“African Vibes”

Koleksioni që do t’ju dërgoj drejt një udhëtimi në Afrikë.

Printe të guximshme, motive të ndryshme të cilat sjellin magjinë e natyrës në trupin tuaj.

“African Vibes”

CADAQUES

“Boho Look” me printe hindu të zbukuruara me rruaza dhe plot shkëlqim. Një koleksion i cili të jep një pamje ultra femërore në thjeshtësinë e tij. 

“Columbia”

Printime tropikale dhe shija e frutave ekzotike vjen me koleksionin “Colombia” për të krijuar kujtimet më të bukura të verës suaj. 

Materiale rezistente dhe tepër komode për të ndjerë relaksin e kërkuar.

“Perfect fit”

Komoditeti, klasi dhe perfeksioni për të gjitha linjat trupore vjen me “Perfect Fit”.

Dizenjuar për të përmbushur nevojat tuaja për t’u ndjerë mire nën rrezet e diellit apo për të shijuar kokteilin duke shijuar perëndimin e diellit.

“Pure tropic”

Mrekullia e pyjeve tropikale vjen me prerjet më sensuale që do t’ju vendosin në qendër të vëmendjes.

Printe dhe ngjyrat nga më të shumtat me “Pure Tropic”. 

“Summer sorbet”

SHKO LART