Çadra për meshkuj, Carpisa

1200L

SKU: AO763001C00

Çadra për meshkuj nga Carpisa është perfekte për ta mbajtur gjithmonë në çantën e shpinës ose në makinë për të mos qenë kurrë të papërgatitur në rast shiu. Karakterizohet nga një pëlhurë me ngjyrë të fortë dhe një brez i hollë me kontrast që kalon përgjatë gjithë perimetrit dhe ka një rrip në fund të dorezës për t’u veshur praktikisht i lidhur me kyçin e dorës. Gjithashtu vjen me një këllëf të butë në të cilën mund të ruhet pasi të jetë tharë.

Blu
E zeze
Jeshile
Lejla
Fshije
Shtojeni ne listen e deshirave

Çadra për meshkuj nga Carpisa është perfekte për ta mbajtur gjithmonë në çantën e shpinës ose në makinë për të mos qenë kurrë të papërgatitur në rast shiu. Karakterizohet nga një pëlhurë me ngjyrë të fortë dhe një brez i hollë me kontrast që kalon përgjatë gjithë perimetrit dhe ka një rrip në fund të dorezës për t’u veshur praktikisht i lidhur me kyçin e dorës. Gjithashtu vjen me një këllëf të butë në të cilën mund të ruhet pasi të jetë tharë.

Sipas markës

Përzgjidh masën

,

Përzgjidh ngjyrën

, , ,

Sipas gjinisë

Sipas masës

Sipas ngjyrës

, , ,

Sipas sezonit