Karrige per makine Gr 1 – Prenatal ,BEBE CONFORT

45990L 32200L

SKU: 3220660284054

Karrige per makine Gr 1

2 stok

Shtojeni ne listen e deshiraveKrahaso Produktin

Sedilja e veturës në grupin 1, nga 9 deri në 18 kg (9 muaj deri në rreth 3.5 vjeç), e instaluar duke përdorur sistemin e rripit të sigurimit të 3 pikave të makinës, sedilja e makinës kthehet 90 gradë majtas ose djathtas, duke lejuar qasje të lehtë tek fëmija, Treguesi i ngjyrave ju lejon të dini nese vendi është i kyçur siç duhet, 8 pozicione tërheqëse dhe pozicioni më i lartë i hipjes, Ky produkt mbulohet nga etiketa e miratimit R44 / 04 e cila po shkon paralelisht me i-Size

Përzgjidhni markën

Season

PRANVERE-VERE 2021