SPHERICA™ nga GEOX

SPHERICA tanimë një hap më afer perfeksionit. Linja SPHERICA prezanton për herë të parë tabanin revolucionar i cili përbëhet nga 2 shtresa të ndërlidhura me përmbajtje sferash ultra të buta. E përkryer për  t’ju ndihmar në  punë,apo dhe në aktivitetet e perditshme, SPHERICA mund të cilësohet si maja e komoditetit.

Karakteristikat kryesore
  • E lehtë
  • Sistem ajrimi
  • Siguron balancë, rehati dhe mbështetje

“Good shoes take you good places.”

Eksploroni më tej linjën
Nga SPHERICA™:
SHKO LART